Finalisten Miss Beauty of Utrecht
Finalisten Miss Beauty of Utrecht @longjoyphotography

Finalist Miss Beauty of Utrecht

8 december 2022 om 05:36 Overig Deel je nieuws

Mijn naam is Kayleigh Horseling, 20 jaar oud en ik woon in Amersfoort, Nieuwland. Ik ben Finalist Miss Beauty of Utrecht. 

Ik sta voor gelijke kansen ongeacht je uiterlijk, karakter, niveau en/of je financiële toestand. Daarnaast zet ik mezelf in voor de Linda-Foundation om armere gezinnen een steuntje in de rug te kunnen bieden. 

De Linda-Foundation is een Foundation die opkomt voor gezinnen binnen Nederland die leven in de armoede. Wel 1 op de 9 kinderen leven in de armoede. Door mezelf optimaal in te zetten voor de Linda-Foundation kunnen wij een hoop gezinnen een steuntje in de rug bieden. Ik zet mij in door flyers op te hangen, Statieflessen op te halen en in te wisselen en door mij optimaal in te zetten via Social media. 

Naar mijn mening leven wij in een samenleving waar je snel word benadeeld op je uiterlijk, karakter, niveau en/of financiële toestand. Dit weerhoud vaak de jongere generatie om te werken naar de doelen die zij willen bereiken. Zelf was ik twaalf toen ik het niveau basiskader kreeg. Ik werd erg benadeeld door mijn niveau. Zelf geloofde ik er ook niet meer in. Met een duwtje in de rug door mijn ouders ontstond er doorzettingsvermogen. Nu zeven jaar later heb ik mijn doel bereikt! Ik ben derde jaars HBO verpleegkundige, Werk in de lichamelijke en oudere zorg en loop stage op de psychiatrische afdeling in het Gelre ziekenhuis te Apeldoorn. Ik wil naar buiten brengen dat iedere recht heeft op motivatie, steun en gelijke kansen om hun grootste doelen te bereiken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie