Concertorkest Hosanna tijdens het Groot Amateurkunstfestival 2022 in het Eemhuis.
Concertorkest Hosanna tijdens het Groot Amateurkunstfestival 2022 in het Eemhuis. Hosanna via G. de Jong

Hosanna geeft Jaarconcert

7 december 2022 om 22:56 Overig Deel je nieuws

Concertorkest Hosanna geeft op 10 december a.s. een avondvullend concert in de Emmaüskerk aan de Noordewierweg in Amersfoort. Op het programma staan composities uit verschillende muziekstijlen, veelal speciaal voor het orkest gearrangeerd.

Het Concertorkest maakt onderdeel uit van muziekvereniging “Hosanna”, dat in 1932 werd opgericht in het Soesterkwartier in Amersfoort. Tot op de dag van vandaag repeteert de vereniging wekelijks in haar eigen gebouw aan de Puntenburgerlaan, eveneens in het Soesterkwartier. Het Concertorkest staat onder leiding van dirigent Martin Wernsen. Martin is zelf als kind begonnen met muziek maken bij Hosanna. Op een zeker moment besloot hij van zijn hobby zijn beroep te maken en werd hij beroepsmusicus op euphonium (tenor-tuba) bij een orkest van de Koninklijke Landmacht. Daarnaast is hij ook dirigent van een aantal andere muziekverenigingen.

Bent u liefhebber van klassieke componisten als Johann Strauss of Gustav Holst? Of geniet u meer van populairdere composities, of een stevige mars? Dan mag u dit concert zeker niet missen!

Kaarten à €5,00 zijn te bestellen via e-mail: secretaris@hosanna.nl of verkrijgbaar op de concertavond vanaf 19.30 uur bij de ingang van de Emmaüskerk. Het concert begint om 20.15 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie