Afbeelding
Annemieke Nierop

Landgoed de Salentein opent haar deuren tijdens kerstevent

Overig Deel je nieuws

Het bijzondere stuk Nijkerks erfgoed opent op zondag 11 december haar deuren voor een sfeervol kerstevenement. Het witte Huis de Salentein, dat altijd er altijd al sprookjesachtig uitziet, tovert in december om tot een waar winter wonderland. Het landgoed, dat bekent staat als evenementenlocatie met eigen Argentijnse wijnen en vlees, neemt haar gasten mee in de voorbereiding van de feestdagen. Je kunt er terecht voor een wijnmasterclass, hapjes en drankjes,  live muziek, kerstgeschenken en meer. Zo slaat Landgoed de Salentein voor deze gelegenheid de handen ineen met Puttens Main Interiors en ROF Style voor lifestyleartikelen en interieurinspiratie. 

“Tijdens het evenement Kerst bij Salentein inspireren wij onze gasten voor de feestdagen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige wijnarrangement voor thuis samengesteld. Met onze boodschappenlijst en receptenkaart wordt een heerlijk 3-gangen kerstdiner thuis zorgeloos én smakelijk. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het proeven van onze bubbels voor de jaarwisseling en sfeervolle interieurdecoratie.”

Jacqueline van de Bunt, Landgoed de Salentein

Vanuit diverse plekken in en rond Huis de Salentein worden de mooiste soorten Salentein Barrel Selection geschonken – van fruitig en fris tot hout gelagerd en rijp – om te proeven en van te genieten.  Een feestelijke beleving voor jong en oud!  Voor meer informatie en toegangstickets gaat u naar www.salentein.nl .

advertentie
advertentie