Klassiek voor Kids zijn muzikale sprookjes ontwikkeld speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar.
Klassiek voor Kids zijn muzikale sprookjes ontwikkeld speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. archieffoto

Muzikale sprookjes voor kids deel 1: Scheherezade

Overig Deel je nieuws

Klassiek voor Kids brengt muzikale sprookjes in Observant. Op zondag 2 oktober is de eerste editie, we starten met het oosterse sprookje over de magische verteller Scheherezade. Marius Gosschalk vertelt en  violiste Rossi Ovtcharova en pianiste Albena Stoyanov spelen de muziek uit het ballet van Rimsky-Korsakov. Klassiek voor Kids is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Scheherezade was een magische vertelster, ze wist zelfs een woedende koning zo te betoveren met haar verhalen dat hij zijn boosheid steeds vergat. Duizend en één nacht, en misschien zelfs wel langer, verzon ze steeds weer de meest prachtige, spannende en avontuurlijkste sprookjes. De muziek die wordt gespeeld is oosters, zacht en verleidelijk, maar ook spannend en avontuurlijk.

Klassiek voor Kids zijn muzikale sprookjes ontwikkeld speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Aan de hand van een verhaal word je meegenomen in de magische wereld van klassieke muziek.

De deur opent om 11:15 uur Aanvang 11:30 uur Einde rond 12:15 uur

Kaarten voor kinderen (tot 16 jaar) 5 euro en volwassenen 7,50 euro zijn te bestellen via https://observant.nl/evenement/muzikaal-sprookje-scheherezade/

advertentie
advertentie