Afbeelding

Open Atelierroute Baarn: kom kijken, ontmoeten, genieten en verwonderen

10 juli 2022 om 10:58 Overig Deel je nieuws

BAARN - Maak kennis met Baarnse kunstenaars en hun werk tijdens de 16e Open Atelierroute in Baarn. In het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 stellen 35 Baarnse kunstenaars van 11.00-17.00 uur hun atelier of expositieruimte open voor publiek. 

Elk mens heeft een eigen voorstelling of innerlijk beeld over een gedachte, gevoel, voorwerp, gebeurtenis, landschap, etc. Een kunstenaar geeft zijn of haar authentieke, innerlijke beeld vorm en brengt dit tot uitdrukking via disciplines als bijvoorbeeld schilderen, textielbewerking, beeldhouwen, houtbewerking, keramiek en glas-in-lood. Zo kan een kunstwerk bij de kijker iets teweeg brengen, omdat er een bepaald gevoel of kijk op de wereld in beweging wordt gezet. 

Elke kunstenaar heeft affiniteit met een bepaald materiaal of een bepaalde techniek om tot uitdrukking te komen. Ze vertellen u hier graag over. U bent dan ook van harte welkom om te kijken, te ontmoeten, te genieten en te verwonderen!

Het evenement start vanaf dinsdag 23 augustus aanstaande met de Centrale Expositie bij Wim Hogeveen Mannen, gevestigd aan de Laanstraat 65-D, 3743 BB Baarn. De hele verdere week is deze expositie te bezoeken van 14.00-17.00 uur en tijdens het Open Atelierweekend op 27 en 28 augustus van 11.00-17.00 uur. U krijgt bij de Centrale Expositie vast een indruk van het werk van de deelnemende kunstenaars, waarna u uw route kunt uitstippelen aan de hand van de gratis kleurenfolder met plattegrond.

Voor meer informatie over de Open Atelierroute kunt u terecht op 

de website: www.atelierroutebaarn.nl

Facebook: https://www.facebook.com/atelierroutebaarn

Instagram: https://www.instagram.com/openatelierroute_baarn

De 16e Open Atelierroute in Baarn, mis het niet!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie