Afbeelding

Amersfoortse Gidsen viert 10-jarig bestaan met nieuwe tour

Overig Deel je nieuws

Geen taart, ballonnen of slingers: wanneer je als stadsgids je tienjarig jubileum viert, horen daar mooie verhalen bij. En dus lanceren Harald Ket en Inge Vos een nieuwe Nachtwandeling met als thema: “Wie is er bang voor de boze wolf? Tovenarij, heksen en ander bijgeloof in Amersfoort.”

“We willen dit feestje vieren samen met onze wandelaars,” vertelt Inge. “Onze Nachtwandelingen zijn de populairste tours die we organiseren: spannende verhalen die het daglicht niet kunnen verdragen. Normaliter organiseerden we die vooral in de winter, tijdens de donkerste dagen van het jaar, maar dat kon door Corona de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Dus lanceren we onze nieuwe tour nu in de zomer.” 

Voor fans van het eerste uur waren 100 vrijkaartjes beschikbaar gesteld. “We wilden hen graag bedanken voor al hun enthousiasme van de afgelopen jaren, en hoe zij ons geholpen hebben om de Coronatijd door te komen. Nou, die tickets waren binnen no time allemaal gereserveerd!”
Naast de nieuwe tour biedt het tweetal deze maand een kijkje achter de schermen. “In tien jaar tijd maak je heel wat mee,” aldus Harald. “Een aantal van de leukste en grappigste anekdotes delen we deze maand via Facebook en Instagram, en na afloop zijn ze terug te lezen op onze website.” 


Wie mee wil met een van de Nachttours (9 of 16 juli om 20 uur), kan tickets bestellen via www.amersfoortsegidsen.nl/shop 

Hier vind je ook de andere tours die binnenkort op de planning staan, zoals Onder Vuur (over brand en belegeringen, in samenwerking met de Stadskanonniers) en een rondleiding op de Wagenwerkplaats. 

advertentie
advertentie