Afbeelding

Velthuizen Keukens trekt 1500 keukenliefhebbers op Openingsfeest

Overig Deel je nieuws

Wie in de afgelopen week over de Stationsweg in Woudenberg reed, zag de parkeerplaats van Velthuizen Keukens langzaam veranderen in een feestterrein. De keukenboer organiseerde op 25 juni een groot feest ter ere van de opening van de nieuwe showroom. Met activiteiten voor jong en oud, verschillende foodtrailers en een kijkje achter de schermen werd het een prachtige dag.

Het keukenbedrijf verwachtte vooraf 750 tot 1000 bezoekers. Volgens Wilbrand Hardeman, één van de organisatoren, is deze verwachting flink overtroffen. “Op basis van de uitgedeelde programmaboekjes en wat er gegeten is, hebben we zo’n 1500 keukenliefhebbers mogen verwelkomen. Geweldig dat zoveel oude, bestaande en nieuwe klanten de moeite hebben genomen om dit feest met ons te vieren!” Het openingsfeest was ingestoken als een soort open dag, waarbij belangstellenden een kijkje namen in de nieuwe showroom. “Maar ook achter de schermen, zoals op de verkoopvloer, bij de after-sales en in onze kantine. Bezoekers verbaasden zich over hoe groot de nieuwe kantoorruimte is.”

Onder de grote tentdoeken was het de hele dag gezellig. Op twee kleine buitjes na zat het weer mee, waardoor het ook buiten goed toeven was. “Bij ‘binnenkomst’ stonden koffie en gebakjes klaar”, vertelt Wilbrand. “Vervolgens doken veel gasten de showroom in, voor een rondleiding of om zelf even een rondje te maken. Eenmaal buiten werd er goed gebruik gemaakt van de foodtrailers.” De bezoekers van het openingsfeest genoten van onder andere kippendijstukjes, frieten en pulled beef. Daarnaast beleefden ook de kinderen een mooie dag. “Dankzij de speurtocht was het vaak een dolle boel in het gebouw. Ook bij de skelterbaan zat het tempo er goed in, en met name de ballonnenclown was erg populair.”

Wie nog eens terug wilt kijken op het openingsfeest kan de Facebook- en Instagrampagina’s van Velthuizen Keukens in de gaten houden. In de loop van de week verschijnen hier de foto’s én de aftermovie van de feestelijke dag.

advertentie
advertentie