Afbeelding
Steunpunt Belastingdienst

Hulp bij belastingvragen voor inwoners omgeving Amersfoort

28 maart 2022 om 10:23 Overig

AMERSFOORT De Belastingdienst heeft onlangs een steunpunt geopend in het stadhuis van Amersfoort. Iedereen kan hier terecht voor persoonlijke hulp bij belastingvragen.

Of het nu gaat om een lastige vraag bij geldproblemen of het invullen van een formulier, het steunpunt heeft er een antwoord op. 

Asha, medewerker bij het steunpunt in Amersfoort, is blij dat mensen dichter bij huis terecht kunnen met hun vragen: ,,Sommige mensen hebben geen auto. Het is fijn voor hen dat zij niet ver hoeven te reizen. We zitten in het stadhuis in Amersfoort, een centrale plek. Dat maakt het toegankelijk voor iedereen om naar ons toe te komen.”

SAMEN AANGIFTE DOEN ,,Voor elke vraag kunt u bij ons terecht. Bent u gescheiden? Of heeft u uw hypotheek overgesloten? Dan kan het lastig zijn formulieren of uw belastingaangifte in te vullen. Als u de papieren meeneemt, doen we dat samen”, zegt de medewerker. 

De Belastingdienst wil fysiek bereikbaar zijn waar inwoners contact hebben met de overheid. Bjorn Meijer van de Belastingdienst: ,,Daarom openen we door het hele land steunpunten om persoonlijke hulp te kunnen bieden. In Amersfoort kunnen inwoners terecht in het stadhuis.”

Het steunpunt Belastingdienst is op afspraak geopend op maandag en donderdag van 09.00 uur tot 16.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie