Netwerkborrel van Blogger Community Nederland

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Het bloggen in Nederland piekt. Daarom houdt Blogger Community Nederland (BCN) op zaterdag 29 maart een grootse netwerkborrel in Amersfoort. Niet alleen bloggers, maar ook (hoofd)redacteuren en pers zijn welkom. Tijdens deze bijeenkomst kunnen bekende en onbekende bloggers ervaringen en vragen uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

BCN is de eerste officiële gemeenschap voor bloggers in Nederland. Ze heeft een Facebookcommunity met trouwe, grote schare aangesloten bloggers. De vele blogs dekken talloze onderwerpen voor mannen en vrouwen: beauty en fashion, food, reizen, kinderen en meer. Het concept is uniek omdat er binnen de community 'tips en tricks' worden gegeven vóór bloggers, dóór bloggers. Daarnaast biedt de gemeenschap op haar eigen website diverse informatieve stukken over het optimaliseren van blogs en het belang van bloggen binnen het bedrijfsleven. Regelmatig presenteert BCN publicaties door gastbloggers.

Hoewel Zweden - waar één op de vijf mensen blogt - de kroon spant, sluit ons kleine Nederland (één op tien) toch het rijtje in de top-5 van landen waar het meest wordt geblogd. Hierdoor ligt de blogpopulatie voornamelijk in Noord-Europa veel hoger dan in Amerika, waar één op de acht mensen wel eens in de digitale pen kruipt. Sommige bloggers - vooral fashionbloggers - worden zelfs zó populair dat ze door de industrie worden uitgenodigd om fashionshows bij te wonen in Parijs of Milaan. Als community binnen een populair blogland, is het daarom van belang - vindt BCN - dat Nederlandse bloggers zichzelf ontplooiien en van elkaar leren.

Locatie is Restaurant Dara, aan de Grote Koppel 5, zaterdag 29 maart van 14.30 tot 17.00 uur. Deelnemen kost 20 euro. Bloggers kunnen zich aanmelden via de volgende link: Aanmeldformulier BCN.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie