Verlengstuk van doorsnee huishouden

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Eind 1926 kwam de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, kortweg HEMA, in het consumentenleven. En tot op de dag van vandaag staat dit voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Bovendien heeft de winkelorganisatie een gemakkelijker en leuker bestaan bereikbaar gemaakt voor alle bevolkingsgroepen via 'onverslaanbare basisartikelen' voor het dagelijks leven.

„Eigenlijk valt er nog zoveel aan ons beproefde concept toe te voegen", bekent Gerda Kraaijenhof. Zij is manager van de HEMA-vestiging in Winkelcentrum Emiclaer. Terwijl op deze vroege ochtend een groot aantal klanten geniet van een heerlijk ontbijt, dat elke dag na de winkelopening voor slechts één euro hier in de gezellige koffiecorner wordt geserveerd, duidt zij de kracht van de HEMA. Een discounter die volgens haar volledig is ingebed in de samenleving van Amersfoort- Noord, waar de geur van de befaamde worst al jaren voor een ambachtelijke sfeer zorgt, die zelfs veganisten doet watertanden. Een winkel waar alle lagen van de bevolking samenkomen, en Nederland weer één is. Een merk dat zich heeft ontwikkeld tot een verlengstuk van een doorsnee huishouden.

Koop- en gebruiksgemak en de onbetwistbare kwaliteit van de producten tegen ronde prijzen, zijn immers al jaren drempelverlagend. „De grote lokker is eigenlijk ons rijke assortiment", duidt Gerda samen met haar collega, Janet Everts „Van kleding en huishoudelijke artikelen via wijn en hebbedingetjes tot en met de beroemde tompouce en koffiebonen. Voor elk wat wils. Daarnaast hebben we een uitgebreide beautyshop die straks in steeds meer grotere HEMA-winkels te vinden is. De consument treft een uitgebreide cosmetica-collectie aan voor de mooiste looks. Nagellak, crème foundation, oogschaduw, lippenstift... Een snoepwinkel voor de moderne vrouw met producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding en voor elk type huidkleur." Daarboven kunnen consumenten straks weer een gratis toegangskaartje afhalen bij de klantenservice voor het bijwonen van een inspirerende modeavond. „Die zal in de maand april of mei plaatsvinden", vult Janet aan. „Iedereen is welkom en wordt ontvangen met een lekker hapje en drankje. De nieuwste kledinglijnen voor mannen, vrouwen, meisjes en jongens worden getoond. Bovendien geven wij namens de HEMA advies over stijl en visagie. Proactief naar de klanten toe. Mooi toch om van zo'n waarde van de HEMA alsmaar te kunnen profiteren?"

HEMA

Emiclaerhof 232

3823 ET Amersfoort

033 455 1869

www.hema.nl

info@hema.nl.

HEMA is een discounter die volgens Kraaijenhof volledig is ingebed in de samenleving.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie