Mirjam Sterk trapt JobToppers officieel af

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - JobToppers is onderdeel van de aanpak jeugdwerkloosheid in de regio Amersfoort en gaat woensdag 5 maart van start met ambassadeur aanpak jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk.

Via JobToppers worden werkzoekende jongeren en werkenden aan elkaar gekoppeld. Jongeren breiden daarmee hun netwerk uit en vergroten hun kans op werk. Werkenden gaan op een andere manier naar hun werk kijken en doen nieuwe ideeën op. Via www.jobtoppers.nl kunnen mensen zich aanmelden en zo zelf een JobToppers duo vormen. Op de site staan ook verhalen van ervaringen van duo's. Woensdag 5 maart 2014 wordt de aftrap gegeven voor de campagne.

Ambassadeur aanpak jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk, wethouder Cees van Eijk van Amersfoort en wethouder Joost de Wilde van Baarn delen woensdagochtend vanaf 10.45 uur op het plein voor het NS-station Amersfoort (bij bushaltes) flyers en tulpen uit aan potentiële deelnemers. Daarna gaat de delegatie langs bedrijven in de omgeving om de JobToppers voor te stelen. Om 12.00 uur vindt een netwerklunch plaats waar de eerste JobToppers aan deelnemen en waar Mirjam Sterk en de wethouders het woord nemen. De lunch vindt plaats in Wereldrestaurant Dara aan de Grote Koppel 5.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie