Dermalink volgt alle nieuwe ontwikkelingen

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

VATHORST - Het aantal mensen met een huidkanker neemt nog steeds toe. Gelukkig blijkt uit onderzoek dat met vroegtijdige herkenning veel winst behaald kan worden. Patiënten kunnen terecht bij Dermalink, polokliniek dermatologie en flebologie.

Dermatoloog Daan der Kinderen gebruikt hier onder meer de nieuwste dermatoscoop. Met deze handloep kan een verdacht plekje onder een sterke vergroting worden beoordeeld. Blijkt een operatie noodzakelijk, dan kan de patiënt ook daarvoor bij Dermalink terecht. De polikliniek beschikt over een operatiekamer met ruimte voor dagbehandeling.

Der Kinderen bewees volgens hem in het verleden al de belangstelling en de mogelijkheden te hebben om voorop te lopen in actuele ontwikkelingen door de laserbehandeling van spataderen in Nederland te introduceren. Deze innovatieve laserbehandeling heeft de traditionele behandeling 'strippen' vervangen. Voordeel van de laserbehandeling is dat deze voor de patiënt veel minder belastend is, en dat spataderen veel minder snel terugkomen. Dermalink is naar eigen zeggen ook de eerste polikliniek in Nederland waar schimmelinfecties van nagels met de laser succesvol behandeld worden.

Deze polikliniek staat voor het implementeren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidziekten en spataderen. Daarbij staan kwaliteit en veiligheid voorop. Patiënten kunnen dat afleiden uit het kwaliteitskeurmerk ZKN, dat de kliniek al enkele jaren voert. Behandelingen worden vergoed na verwijzing door de huisarts. Voor meer informatie: www.dermalink.nl.

Blokzijlpark 30 a-b, Amersfoort-Vathorst, tel. 033-4334600.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie