WITKONIJN: cultureel ondernemen anno 2014

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Stel: je werkt anno 2014 als gediplomeerd acteur in Nederland. Het cultureel klimaat wordt steeds schraler, subsidies zijn teruggeschroefd en het werk ligt niet meer voor het oprapen. Wat doe je dan? Isaäk Hofland, afgestudeerd aan de toneelacademie Maastricht, zet vanaf nu zijn kwaliteiten op een andere manier in met zijn eigen bedrijf WITKONIJN.

WITKONIJN richt zich op organisaties en particulieren die behoefte hebben aan expertise en ondersteuning bij de productie en regie voor feesten & evenementen. WITKONIJN zorgt voor het ontwikkelen van het concept en begeleid u tot en met de uiteindelijke uitvoering. Daarbij wordt altijd gezocht naar een eigentijdse theatrale aanpak. Zowel op het podium als achter de schermen heeft WITKONIJN de juiste capaciteiten en ervaring om van uw evenement iets unieks te maken. Van een performance van 10 minuten tot een avondvullend programma en alles daartussenin.

WITKONIJN werkt samen met een breed palet aan professionals uit de theater en muziekwereld. Afgelopen jaar was WITKONIJN betrokken bij de organisatie van het Wintergala van theater de Flint en het cultureel evenement AMSUP.

Meer informatie:

Website: www.witkonijn.nl

E-mail: info@witkonijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie