Start verkoop 19 nieuwe woningen Randenbroek Zuid

13 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

RANDENBROEK - Randenbroek is vol op in ontwikkeling. Nieuwbouwproject Randenbroek Zuid leverde twee maanden geleden al de eerste woningen op. De Alliantie start donderdag 20 juni met de verkoop van negentien nieuwe woningen in Randenbroek Zuid. De derde fase van het nieuwbouwproject bevat ruime eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen vanaf €250.000 v.o.n. Geïnteresseerden kunnen tijdens de start verkoop op de bouwplaats direct sfeer proeven en rondlopen in de buurt. Een unicum voor nieuwbouw.

In deze derde fase worden negentien woningen aangeboden in twee verschillende types. Type Abrikoos bestaat uit negen ruime eengezinswoningen waarvan één hoekwoning met een royaal dakterras. Alle eengezinswoningen genieten van de zon door de achtertuin op het zuiden. De tien twee-onder-een-kapwoningen, type Mirabelle, hebben een riante woonkamer en standaard drie ruime slaapkamers. Voor alle woningen zijn opties om de woning verder naar eigen wens uit te breiden en in te richten.

Randenbroek Zuid ontstaat in een gewild en groen deel van Amersfoort met scholen, sport, winkels en andere voorzieningen direct om de hoek. In totaal komen er 279 nieuwe woningen in een grote variëteit en verschillende prijsklassen. Kijk voor meer informatie en de beschikbare woningen op www.Randenbroekzuid.nl <http://www.randenbroekzuid.nl/> .

Randenbroek Zuid is onderdeel van het programma Amersfoort Vernieuwt. Het programma waarin bewoners, organisaties, corporaties en gemeenten werken aan betere buurten. In Randenbroek Zuid realiseert de Alliantie in totaal 279 woningen.

Meer informatie op www.randenbroekzuid.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie