Loodgieter Staal wil tevreden klanten

Ondernemend

Geen klus is hem te klein of te groot en er zijn niet veel specialismen die deze loodgieter niet in zijn vingers heeft. ,,Mijn werkterrein ligt voornamelijk in de bestaande bouw”, vertelt Staal: de klussen gaan van het vervangen van een enkele kraan of een CV-ketel, het opsporen en verhelpen van een lekkage tot het vernieuwen van een plat dak en het verbouwen van een bijvoorbeeld een keuken en badkamer. De meeste werkzaamheden kan ik zelf aan, maar als er iets moet gebeuren wat ik niet tot in de perfectie beheers dan kan ik eenvoudig iemand uit mijn netwerk inschakelen. Zo is het ook met grotere verbouwingen. Vaak werk ik dan samen met andere experts, die vaklui kies ik zelf, want de kwaliteit moet gewaarborgd zijn. De klant merkt er overigens niets van die heeft alleen met mij te maken.”

AMERSFOORT - Cor Staal is een loodgieter en installateur van de oude stempel, kwaliteit is zijn handelsmerk, creativiteit zijn tweede natuur en hard werken doet hij het liefst de iedere dag. Zijn vak is zijn hobby een hobby waar hij jaar na jaar meer van gaat houden, maar het allermeest houdt Staal van tevreden klanten. Geen wonder dat zijn eigen bedrijf Staal Loodgieter & Installatiebedrijf loopt als een tierelier. Staal zet zijn jarenlange ervaring in het vak graag in voor zijn klanten.

In principe levert Staal alle merken cv-ketels, zelf heeft hij een lichte voorkeur voor de producten van Remeha. ,,Dat is gewoon een mooie en kwalitatief uitstekende ketel van Nederlands fabricaat. Degelijk en er is weinig onderhoud aan. Maar natuurlijk geldt altijd, de klant is koning en wanneer iemand bijvoorbeeld een Nefit wil, dan is dat ook mogelijk, net zo gemakkelijk.” Staal is flexibel en bij paniek kan hij snel handelen. ,,De aanschaf van een nieuwe ketel stellen de meeste mensen zolang mogelijk uit. Dan kan het gebeuren dat de oude cv-installatie er op een ongelegen moment plotseling helemaal mee stopt. Tja wat doe je dan wanneer iemand belt dat hij met het hele gezin in de kou zit, dan ruk je gelijk uit, dat doe je dan. Datzelfde geldt vanzelfsprekend voor een enorme lekkage ’s avonds of in het weekend daar kan je iemand niet mee laten modderen.”

Kwaliteit en vakmanschap dat mogen de klanten van Staal van hem verwachten, daar staat hij voor. ,,Wat we doen, doen we goed, we zijn misschien niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste”, aldus Staal: ,,Kwaliteit kost natuurlijk geld, daar kan niemand om heen, goed duurzaam materiaal is de basis van een elke goede klus. Mijn vakmanschap zit gratis bij de prijs in.”

u Loodgieter- en Installatiebedrijf Staal, Kamillestraat 11, mobiel: 06 54 604 981, tel: 033 4618 673, e-mail: info@installatiebedrijfstaal.nl, www.installatiebedrijfstaal.nl.

advertentie