Serva Volvo voor Zweeds vakmanschap

6 oktober 2010 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Wie aan Volvo denkt, denkt aan kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Volvoliefhebbers uit het Eemland denken daar Serva Volvo bij, met vestigingen in Amersfoort, Nijkerk en Soest en een geschiedenis die teruggaat tot 1954 is dat geen verrassing.

Maarten Versteegh, een verkoopmedewerker filiaal Amersfoort: ,,Serva B.V. is een familiebedrijf. Je vindt bij onze vestigingen dan ook zeker die service en die persoonlijke aandacht die klanten willen bij een familiebedrijf. We zijn daarnaast ook nog eens een heel compleet bedrijf, voor reparatie, onderhoud, schadeherstel, leasing, verzekeringen en ook voor aanschaf van een nieuwe of een gebruikte auto kunt u bij ons terecht. Daarbij zijn we vanzelfsprekend aangesloten bij de Bovag en dealer van het merk Volvo.”

Een Volvo is voor iedereen, stelt Versteegh: ,,Iedereen die veiligheid, kwaliteit en comfort prefereert, rijdt Volvo. Of je nu man of vrouw bent of je nu een zakelijke, gezins- of een dynamisch rijdende auto zoekt, bij Volvo hebben we alles en bovendien heel normaal geprijsd. Volvo wordt ten onrechte voor prijzig versleten, dat is pertinent niet waar, kom maar kijken, zou ik zeggen.”

Veiligheid wordt in Zweden met een hoofdletter V geschreven. ,,Voor veiligheid betaal je bij een Volvo niets extra. Alle veiligheidsnufjes zijn standaard ingebouwd en er komen telkens nieuwe veiligheidsinnovaties op de markt” vertelt Versteegh. Het nieuwste van het nieuwste is pedestrian detection. Dit systeem zorgt ervoor dat de auto automatisch remt wanneer er zich een voetganger voor de auto bevindt. Het is echt een uniek systeem, geen enkel automerk heeft het nog, maar in onze nieuwste modellen zit het, natuurlijk standaard, ingebouwd.”

Comfort is een ander woord met een hoofdletter. ,,We hebben de fijnste stoelen die je je kunt bedenken”, aldus Versteegh: ,,En natuurlijk is iedere Volvo al helemaal af. Ook het basismodel is al helemaal compleet, dat noem ik ook comfort. Uitspraken van Volvo automobilisten zijn, een Volvo is voor altijd, of eens een Volvo altijd een Volvo. Bent u nog geen klant van ons kom dan een langs en maak kennis met ons. Wij heten u van harte welkom bij de familie. Is onze slogan.”

Je kunt natuurlijk ieder jaar een nieuwe Volvo aanschaffen, dat ziet Versteegh graag, maar het hoeft eigenlijk niet. Een Volvo houdt het gemakkelijke een paar honderdduizend kilometer vol. Versteegh: ,,Ik zie ze hier met 4 of 5 ton op de teller of twintig jaar oud en dat zijn geen uitzonderingen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je ze goed laat onderhouden.”

u Serva Volvo, Amsterdamseweg 7-9-11, (033) 460 30 00, info@servavolvo.nl, www.servavolvo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie