Afbeelding
BDU

Aanhoudingen voor drugshandel

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De politie heeft -vrijdag een actie gehouden waarbij in totaal vijf personen uit Amersfoort zijn aangehouden in verband met handel in verdovende middelen. Daarnaast werden in woningen aan de Bachweg en de Magelhaenstraat zoekingen gehouden. De actie vond plaats op verzoek van de wijkagent en op basis van overlastmeldingen door omwonenden.

Op de Bachweg werden rond 15.45 uur drie mannen - twee 25-jarige en een 58-jarige verdachte - aangehouden. Zij werden geboeid overgebracht naar bureau Amersfoort voor verhoor en onderzoek. Op de Magelhaenstraat werden in de avond een 17-jarig meisje en een 29-jarige man aangehouden en eveneens voor onderzoek vastgezet in verband met aanvullend onderzoek. Bij de zoekingen in de twee woningen werd onder andere geld in kleine coupures en een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen.

De 17-jarige, 25-jarige en 58-jarige verdachten kwamen in de loop van het weekend weer op vrije voeten. De politie maakte proces-verbaal op tegen deze personen. Een 25-jarige en een 29-jarige Amersfoorter zitten nog vast. Zij worden maandag voorgeleid bij de rechtbank.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie