Afbeelding
BDU

Scooterrijder gezocht na doorrijden na aanrijding

28 februari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Een nog onbekende scooterrijder heeft dinsdag twee Amersfoortse fietssters aangereden en ging er daarna vandoor. Een van de twee vrouwen brak na de aanrijding haar sleutelbeen. Haar zus had last van haar knie.

Twee automobilisten waren getuige van de aanrijding. Zij boden hulp totdat de echtgenoot van een van de vrouwen de beide slachtoffers in zijn auto meenam naar het ziekenhuis.

De scooter moet behoorlijke schade hebben opgelopen. De scooter had een witte kleur met TZ-23 in het kenteken. De bestuurder was een lichtgetinte jongen tussen de 16-18 jaar, ongeveer 1.75 meter lang en met een normaal postuur. Hij had kort stekeltjeshaar, had een rond gezicht en droeg een bruine jas. Hij had geen helm op.

De politie wil in contact komen met de twee getuigen die hulp verleend hebben. Het waren twee donkere mannen die reden in een groene auto. Ook zoekt de politie getuigen die de beschadigde scooter gezien hebben en/of meer informatie hebben over de scooter in combinatie met de bestuurder. Hen wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook: via 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie