The Youngsters featuring Carel Kraayenhof.
The Youngsters featuring Carel Kraayenhof. Dutch International Tangoweek
Lezersactie

Gratis dagkaarten voor de Dutch International Tangoweek

29 april 2022 om 07:47 Muziek

AMERSFOORT De Stad Amersfoort mag in samenwerking met de Dutch International Tangoweek twee dagkaarten weggeven voor de zondag of maandag. 

De Dutch International Tangoweek vindt dit jaar plaats van zaterdag 4 tot en met maandag 6 juni in Leerhotel Het Klooster. Maar ook Fluor biedt een zaterdagavond die in het teken staat van de moderne tango en de cross-overs met andere muziekstijlen.

De Stad Amersfoort mag twee gratis dagkaarten (ter waarde van 90 euro per persoon) weggeven voor het programma op zondag of maandag. Met de kaart is het mogelijk om gedurende de dag alle concerten te bezoeken. Op zondag hebben ze een orkest van dertig studenten van het Amsterdams conservatorium in het programma zitten onder leiding van Carel Kraayenhof. Op maandag hebben ze een Argentijns Orquesta Tipica La Juan D’Arienzo in het programma zitten en Frederique Spigt. In de kaarten zit bovendien een drie gangenmenu in het Leerhotel inbegrepen.

LEZERSACTIE Maak kans op twee gratis dagkaarten voor de zondag of de maandag en mail je contactgegevens naar winactie@tangoweek.nl. De winnaars worden door middel van loting bepaald en ze krijgen daarna uiteraard bericht.

SAMENWERKING Leden van WeArePublic kunnen dit jaar kosteloos de Dutch International Tangoweek bezoeken. Dat is het resultaat van de samenwerking tussen beide partijen. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen bij WeArePublic een abonnement afsluiten voor 18 euro per maand waarmee ze gratis naar een breed scala aan voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals kunnen bezoeken. Festivaldirecteur Frank Perquin is blij met de samenwerking. ,,We hebben als missie om zoveel mogelijk Nederlanders kennis te laten maken met de echte Argentijnse Tango. Een initiatief zoals WeArePublic helpt ons daarbij.”

Bekijk hier een video van het Orquesta La Juan D’Arienzo in Argentinie onlangs.

Frederique Spigt komt op maandag langs op e Dutch International Tangoweek.
Het Argentijnse Orquesta Tipica La Juan D’Arienzo.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie