Afbeelding
Johan van Beek

Wat doe jij voor 3FM Serious Request? Laat het ons weten!

24 november 2021 om 11:09 Maatschappelijk

AMERSFOORT 3FM Serious Request komt naar de Keistad en De Stad Amersfoort hoort graag welke actie jij met je vrienden, klas of familie gaat ondernemen. Zorg voor maximale aandacht voor jouw inzamelingsactie.

Laat jij je sponsoren of kunnen mensen bij jou doneren zodat je een mooi bedrag kunt overhandigen tussen 18 tot en met 24 december? Vertel meer over jouw activiteiten en probeer je opbrengst te verhogen door het in te dienen via Deel je nieuws. Ook een link naar een donatie-pagina of rekeningnummer mag hier natuurlijk bij staan. Mogelijk plaatsen we je actie ook in de papieren editie voor maximale publiciteit.

SERIOUS REQUEST Dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen gaan van 18 tot en met 24 december het Glazen Huis in om 24 uur per dag plaatjes te draaien voor het goede doel. Dit jaar is dat het Wereld Natuur Fonds. Luisteraars kunnen zelf een inzamelingsactie starten of tegen een geldbedrag een liedje aanvragen. Dit jaar staat klimaatverandering centraal en om die reden is het Glazen Huis een soort broeikas, waarin de temperatuur kan stijgen. Het publiek in Amersfoort kan de temperatuur laten zakken door in de bijbehorende kas te werken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie