10.000 euro voor Toon Hermans Huis Amersfoort, een geweldige resultaat van Businessloop Amersfoort en ‘Run for Life’ – hardloopwedstrijd.

8 juni 2023 om 15:57 Lokaal Deel je nieuws

Amersfoort, 5 juni 2023 – Op vrijdag 2 juni deden bijna 250 enthousiaste hardlopers mee aan de Businessloop Amersfoort, waarvoor Wethouder Ben van Koningsveld het startschot gaf. Deze hardlopers, allemaal werkzaam bij bedrijven en organisaties in Amersfoort en omgeving, liepen afstanden van 5 of 10 kilometer voor het goede doel: het Toon Hermans Huis in Amersfoort. 

Voorafgaand aan dit event liepen kinderen van Het Nieuwe Eemland hun ‘Run for life’-hardloopwedstrijd. De gezamenlijk opbrengst van beide hardloopwedstrijden leverde een prachtig bedrag op. Gonda Peters van het Toon Hermans Huis Amersfoort, ontving uit handen van Martin Bauman (voorzitter Businessloop Amersfoort) een cheque ter waarde van 10.000 euro.

Martin Bauman sprak na afloop over een geweldig resultaat en een mooie dag. ‘Wij zijn blij met het resultaat, naast een prachtig bedrag voor het Toon Hermans Huis Amersfoort, een zeer geslaagd evenement met vele Amersfoortse bedrijven en niet in de laatste plaats met een nieuwe hoofdsponsor Marree & Dijxhoorn Advocaten en Mediators’.

Over de Businessloop Amersfoort

Businessloop Amersfoort is een evenement waar werknemers van bedrijven en instellingen uit Amersfoort en directe omgeving op een ontspannen en sportieve wijze met elkaar in contact komen. Het is een recreatieve loop voor mannen en vrouwen van jong tot oud, met afstanden van 5 km en 10 km. Het event wordt op het terrein van Het Nieuwe Eemland gehouden. Door gezamenlijke deelname en voorbereiding aan de loop, wil de Businessloop Amersfoort een bron van inspiratie zijn en het teamgevoel binnen bedrijven versterken.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie