Fabian Theebe en Marijn Timmerman winnen goud bij finale mbo-vakwedstrijden Skills Heroes
Fabian Theebe en Marijn Timmerman winnen goud bij finale mbo-vakwedstrijden Skills Heroes MBO Amersfoort

Goud voor MBO Amersfoort studenten Fabian en Marijn

23 maart 2023 om 13:18 Lokaal Deel je nieuws

Studenten Fabian Theebe en Marijn Timmerman van MBO Amersfoort hebben op woensdag 22 maart jl. in hun vakgebied Travel & Hospitality de gouden medaille in de wacht gesleept bij de finale van Skills Heroes, Skills The Finals, dé nationale vakwedstrijden voor mbo-studenten.

De finale-opdrachten besloegen twee dagen, 21 en 22 maart. Op deze dagen kregen alle finalisten binnen het vakgebied Travel & Hospitality twee opdrachten. Op dag 1 moest er voor TUI een reisarrangement samengesteld worden voor 4-6 dagen voor maximaal €600 per persoon. De reis mocht nog niet in het aanbod van TUI zitten én moest duurzaam zijn. Ook moest de inkoop- en verkoopprijs berekend worden. Tevens moest er een folder van de reis gemaakt worden. Op dag 2 kregen de studenten een front-office casus. Hiervoor waren acteurs aanwezig. Fabian en Marijn kregen te maken met een boze gast en deze moesten ze uiteraard zo vriendelijk en goed mogelijk te woord staan. De samenwerking als team en het oplossingsgericht werken ging soepel.

Fabian en Marijn hebben beide opdrachten zo goed gedaan, dat ze de gouden medaille in de wacht wisten te slepen. Een fantastische prestatie.

Skills Heroes, vakwedstrijden voor MBO studenten

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Binnen ruim 60 verschillende vakgebieden kunnen mbo studenten laten zien wat ze kunnen. Skills Heroes bestaat uit drie onderdelen: de voorronde op school, de kwalificatiewedstrijd en de nationale finale. Bij de nationale finale strijden studenten om de titel beste vakman/vakvrouw van Nederland in hun vakgebied.

MBO Amersfoort

MBO Amersfoort inspireert en helpt studenten zich te ontwikkelen tot waardevolle vakmensen. Vakmensen waar het regionale bedrijfsleven om staat te springen, nu en in de toekomst. Bij ons vinden studenten een inspirerende leeromgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot vakmensen waar behoefte aan is in de samenleving en op de arbeidsmarkt. De  vakmensen worden gewaardeerd om wie zij zijn, wat zij kennen en kunnen. We bevorderen een praktische manier van leren door onder andere ons onderwijsconcept Onderwijs in Bedrijf. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie