Fundraisedag “Lock with Us” Toon Hermans Huis met optreden van Lois Lane

22 maart 2023 om 16:07 Lokaal Deel je nieuws

Het Toon Hermans Huis in Amersfoort biedt psycho-oncologische ondersteuning aan mensen met kanker en hun omgeving. Tijdens een Fundraisedag op 20 april zijn donateurs van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te genieten van optredens van onder meer de legendarische popband Lois Lane. Het doel van de Fundraisedag is het werven van sponsors en vrijwilligers.

Kanker zet levens op zijn kop. Niet alleen dat van de persoon die ziek is of is geweest, maar ook dat van hun dierbaren. Het Toon Hermans Huis biedt psycho-oncologische ondersteuning aan volwassenen, jongeren en kinderen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Daarmee vormt de organisatie een schakel in de oncologische zorgketen in een warme, huiselijke sfeer. Een bezoek aan het Toon Hermans Huis helpt patiënten en hun omgeving om beter met het leven met én na kanker om te gaan.

Van goed gesprek tot massage 

Hoe die ondersteuning er precies uitziet is voor elke bezoeker van het huis verschillend. Men kan er terecht voor een luisterend oor, een goed gesprek (één op één of in een lotgenotengroep) of informatie. Daarnaast biedt het huis doorlopende activiteiten gericht op creativiteit, verwerking, ontspanning (massage, meditatie, gezichtsbehandeling), beweging (samen wandelen), ontmoeting en verbinding.

Vrijwilligers, sponsors en donateurs 

Het Toon Hermans Huis wordt grotendeels gedragen door vrijwilligers. Voor de ruim € 150.000,- die jaarlijks nodig is om de activiteiten te kunnen realiseren is de stichting sterk afhankelijk van sponsoring en donaties van bedrijven, organisaties, fondsen en particulieren. Om de toekomst van het Toon Hermans Huis zeker te stellen is een steviger financieel fundament nodig.

Donderdag 20 april: Lock with Us 

Op donderdag 20 april 2023 opent het Toon Hermans Huis haar deuren voor acht Amersfoortse ondernemende fundraisers. Zij gaan in het huis hun netwerk aanspreken en zoveel mogelijk geld inzamelen. Iedereen die een donatie wil doen is van harte uitgenodigd om tussen 09.00 en 17.00 uur het huis te bezoeken en mee te helpende activiteiten te leren kennen en medewerkers te ontmoeten. Gedurende de dag zijn er muziekoptredens van de legendarische popformatie Lois Lane en The Voice-kandidaat David van Rooij, en kan er worden genoten van een spoken word performance door Smita James van de Tekstsmederij. Daarnaast zijn er online uitgezonden tafelgesprekken met ervaringsdeskundigen, professionals en andere speciale gasten. De hele dag zorgt een mobiele espressobar voor het huis voor verse koffie en andere versnaperingen.

Ondernemers op zoek naar sponsors

Tijdens deze dag staat de zoektocht naar ondersteuning centraal. Bezoekers kunnen ter plekke een eenmalige gift doen of zich laten registreren als structureel donateur. Met deze “Lock with Us” actie wordt gezocht naar bedrijven die het Toon Hermans Huis willen helpen met financiële steun, producten of diensten. Op www.amersfoortsmediaplatform.nl zijn de gebeurtenissen in het Toon Hermans Huis live te volgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie