LAY Downtown Eemklooster Amersfoort
LAY Downtown Eemklooster Amersfoort Govert Govers

Kom jij ook naar dé mindfulle yoga experience en een concert liggend op je matje in het Eemklooster?

18 maart 2023 om 13:01 Lokaal Deel je nieuws

Mindfulness Experience Concert op 1 April.

Na uitverkochte eerdere edities in het land komt LAY DownTown naar het Eemklooster in Amersfoort. 

Na een reeks uitverkochte events brengt muzikant André Heuvelman het avondvullend mindfulness experience concert in het schemer ‘LAY DownTown’ op zaterdag 1 April naar het Eemklooster in Amersfoort. Vanaf 20.00 uur dimt het licht van het klooster en kom je in contact met jezelf door het prikkelen van je zintuigen, oren, neus, mond en wellicht een subtiele aanraking. LAY DownTown is het event waar je dat allemaal kunt ervaren.

Tijdens LAY DownTown neemt yogi Blanca Wennekes het eerste half uur voor haar rekening, met een zachte mindfulle yoga reeks. Je mag alle spanning, de drukte en hectiek van de dag helemaal loslaten. Blanca begeleidt je als geen ander naar de stilte in jezelf. Daarna geeft Heuvelman, voormalig trompettist bij het Philharmonisch Orkest, samen met zijn trio een uur durend concert. Ze nemen je mee door muziek uit voorgaande tijden en improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.

Na het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. De bezoeker blijft nog even liggen en voelt, ruikt, hoort en ziet waar hij of zij is. LAY Downtown is een 

magische avond die volop ruimte om even de waan van de dag te ontsnappen.

Kaarten voor LAY Downtown zijn verkrijgbaar via: https://laydowntown.com/tickets.

Naast Amersfoort is het evenement ook nog te beleven op 30 & 31 maart in de Vondelkerk in Amsterdam en op 15 april in de Soefitempel Katwijk aan Zee.

Social Media & Website

W LAYDownTown.com

IG instagram.com/lay.downtown

FB facebook.com/LAYDownTown

Li Linkedin.com/company/laydowntown

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie