Pak jij het podium?
Pak jij het podium? Theater de Kamers

Heerlijke zondagen bij Theater de Kamers, iedereen is welkom!

2 maart 2023 om 13:41 Lokaal Deel je nieuws

Theater de Kamers in Amersfoort is een knusse ontmoetingsplek van Bzzzonder, midden in de wijk Vathorst in Amersfoort. Hier vinden jeugd- en familievoorstelling plaats waarbij inclusief samenleven een vanzelfsprekendheid is. Iedereen is welkom! In een veilige omgeving mag ieder zijn of haar talenten ontdekken. Hoewel dat misschien bijzonder is, vinden ze dat bij Theater de Kamers heel gewoon.

Zondagmiddag: altijd iets te doen

Elke zondagmiddag is Theater de Kamers van Bzzzonder open. Je kunt binnen lopen voor een hapje en een drankje en ze organiseren er altijd iets leuks omheen zoals een voorstelling of film, maar ook andere leuke activiteiten. Bij goed weer gaat ook het festivalstrandje buiten weer open, met containerbar, vuurtjes en strandstoeltjes. Een plek om even tot rust te komen met iets lekkers, terwijl de kinderen zandkastelen bouwen.

De Bonte Middag 

Op 26 maart vindt er een speciale middag plaats. De Bonte Middag. Dit is een open podium voor (écht) iedereen. Ken - of ben - jij iemand die een plekje in de spotlight verdient? Dan zoeken we jou.

Tijdens De Bonte Middag mag en kan alles. Van playback tot live, van vlog tot vleugel en van moppen tappen tot dansoptredens. Alle kinderen van 0 tot 101 zijn welkom.  Publiek is natuurlijk ook van harte welkom. Kom talent spotten en de artiesten aanmoedigen met een hapje en een drankje. Wel even een stoel reserveren via de agenda via www.theaterdekamers.nl. Dan krijg je een warm welkom met een drankje naar keuze. De Bonte Middag start om 14.30.

Meer informatie is te vinden via www.theaterdekamers.nl

Elke zondagmiddag open
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie