Flyer benefiet big band festival Het Vergeten Kind
Flyer benefiet big band festival Het Vergeten Kind Auteur: Ton Bosman

Uniek Benefiet Big Band Festival Serious Request Het Vergeten KindOp zaterdag 25 februari 2023 vanaf 19.30 uur poppodium FLUOR te Amersfoort

7 februari 2023 om 21:56 Lokaal Deel je nieuws

Waar een telefoontje van 3FM Serious Request begin december 2022, al niet toe kan leiden!

Kort voor de opening van het Glazenhuis in Amersfoort, werd de New Manhattan Big Band benaderd met de vraag of zij in de actieweek van Serious Request, elke ochtend rond 6 uur, de dan slapende DJ’s met swingende muziek wilde wekken. “Natuurlijk” was de eerste reactie van Marco Tavenier. In no time werden er naast de New Manhatten Big Band nog een aantal lokale bands benaderd om te kijken wat er geregeld kon worden. Mede door de weersomstandigheden en gezondheidsproblemen bij twee DJ’s in het Glazenhuis, hebben uiteindelijk alleen de Rock City Horns, met hun unieke sound een live radio optreden gegeven bij het Glazenhuis op het terrein van Stichting Poppodium FLUOR te Amersfoort. 

3FM Serious Request heeft ons geholpen bij het organiseren van dit benefiet Big Band Festival. Het festival belooft een avond vol swingende muziek te worden, waarbij diverse big bands samenkomen om geld in te zamelen voor het goede doel. Stichting Poppodium FLUOR heeft de grote zaal voor dit unieke en swingende evenement beschikbaar gesteld. Ook de deelnemende bands spelen belangeloos mee voor het goede doel. Er wordt namelijk geld ingezameld voor Stichting Het Vergeten Kind. 

Het publiek kan reken op een avond vol swingende hoogtepunten in een sfeervolle omgeving. Kom en geniet van de beste big band muziek! Dus mis dit niet en steun tegelijkertijd een goed doel. Kaarten zijn voor €16,50 per persoon verkrijgbaar via de website van FLUOR https://www.fluor033.nl/event/serious-request-benefietfestival/ .

En welke bands zijn te beluisteren?

- De New Manhattan Big Band (organisator)
   met special guest Danique Kos

- De Later als je Big Band

- The Rock City Horns

- The Blue Suspenders 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie