Werk van Van Erkel
Werk van Van Erkel Sabine van Erkel

Feestelijke Kunstborrel in Halewijn met Twan Vet en werken Spoelder en Van Erkel

7 februari 2023 om 14:41 Lokaal Deel je nieuws

Iedereen is welkom tijdens de feestelijke Kunstborrel in Halewijn op 3 maart. In het kader van de expositie van Spoelder en Van Erkel is er die vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur in het Grand Café een vrij toegankelijke feestelijke bijeenkomst. Onder andere stadsdichter Twan Vet zal dan een optreden verzorgen met gedichten geïnspireerd op deze expositie.

Van Erkel toont haar ‘schilderijen’ die gemaakt zijn van acrylverf en oude kranten. Door uit de krant geknipte of gescheurde tekst kolommen, witregels, koppen en lettertypes opnieuw te ordenen en op doek te plakken, creëert ze bijzondere portretten.

Kunstenaar Spoelder toont kleurrijke schilderijen en objecten. Zij werkt vanuit materiaal, hout, papier, olieverf en verse bloemen.

Van 1 februari tot en met zondag 2 april is in Grand Café Halewijn werk te bewonderen van de Amersfoortse kunstenaars Sabine van Erkel en Evelien Spoelder. 

De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van Halewijn. Consumpties zijn niet verplicht. Het adres van Halewijn is Hof 14 in Amersfoort. Halewijn is elke dag van 09:00 tot 19:00 uur geopend.

Kunstborrel

Grand café Halewijn

Vrijdag 3 maart

17:00 uur tot 19:00 uur

Gratis toegang

Werk van Spoelder
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie