Ontbijt met de Klassieken is een concertreeks met klassieke muziek en een luxe ontbijtbuffet in Observant. Op 5 maart ontvangt Observant het trio aMuse.
Ontbijt met de Klassieken is een concertreeks met klassieke muziek en een luxe ontbijtbuffet in Observant. Op 5 maart ontvangt Observant het trio aMuse. Peter Putters

Ontbijt met De Klassieken: Trio aMuse in Observant

31 januari 2023 om 11:32 Lokaal Deel je nieuws

Het Amersfoortse strijktrio aMuse verzorgt 5 maart een ontbijtconcert in De Observant. Terwijl het publiek geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, bieden de drie jonge musici een gevarieerd programma van bekende en minder bekende werken uit de geschiedenis van de klassieke muziek.

aMuse is een jong bevlogen strijktrio uit Amersfoort bestaande uit de zussen Alessandra Sordo-Sanchez (viool), Carmen Sordo-Sanchez (alt-viool) en hun broer Raphaël Sordo-Sanchez (cello). Broer en zussen groeiden op in een gezin waarvan de moeder violist is. Alle kinderen begonnen als zeer jong met het bespelen van een instrument en ook met samenspel. Het familie-ensemble treedt van jongs af aan op in binnen- en buitenland. Het trio won verschillende prijzen, zoals de eerste prijs van het Tristan Keuris Concours en de Latei Classical Award.  Deze laatste prijs leverde o.a. een optreden op met trompettist Andre Heuvelman & The Live! B/ANDA  tijdens Klassiek aan de Grift in Veenendaal.

Koop uw kaarten en lees meer info hier: https://observant.nl/evenement/klassiek-ontbijtconcert-3/

Entree 22,50 euro is inclusief een luxe ontbijtbuffet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie