Nieuwe luisterclub zoekt leden

29 januari 2023 om 15:09 Lokaal Deel je nieuws

Samen luisteren naar elkaars muziek, dat is het uitgangspunt van een nieuwe Amersfoortse luisterclub. Op vrijdagavond 17 maart van 20.00 tot 21.30 uur vindt de eerste luistersessie plaats aan de Hof der Toekomst in Kattenbroek. Muziekliefhebbers delen bij een luistersessie hun persoonlijke muziekkeuze met de andere leden van de club. Ze kunnen daarbij hun keuze toelichten. Wat maakt deze muzikant of dit nummer zo bijzonder? 

De luisterclub is opgericht door Diedrik van der Wal voor iedereen die van muziek houdt en zijn of haar muzikale horizon wil verbreden. Alle niet-klassieke muziekstijlen zijn welkom - van blues tot Britpop, van folk tot wereldmuziek, van rock ‘n’ roll tot reggae en alles daar tussenin. Clubleden komen luisteren naar (en een beetje praten over) de muziek die wordt gedraaid. Na de start op 17 maart is het de bedoeling dat de club met enige regelmaat vaker inspirerende luistersessies gaat organiseren. 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Interesse? Stuur voor meer informatie een e-mail naar Diedrik van der Wal via  luisterclub@zohomail.eu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie