Werk van Sabine van Erkel en Evelien Spoelder
Werk van Sabine van Erkel en Evelien Spoelder Sabine en Evelien

Expositie in Halewijn

29 januari 2023 om 12:56 Lokaal Deel je nieuws

Van 1 februari tot en met zondag 2 april is in Grand Café Halewijn werk te bewonderen van de Amersfoortse kunstenaar Sabine van Erkel en Evelien Spoelder. 

Van Erkel toont haar ‘schilderijen’ die gemaakt zijn van acrylverf en oude kranten. Door uit de krant geknipte of gescheurde tekstkolommen, witregels, koppen en lettertypes opnieuw te ordenen en op doek te plakken, creëert ze bijzondere portretten.

Kunstenaar Spoelder toont kleurrijke schilderijen en objecten. Zij werkt vanuit materiaal, hout, papier, olieverf en verse bloemen.

De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van Halewijn. Consumpties zijn niet verplicht. Het adres van Halewijn is Hof 14 in Amersfoort. Halewijn is elke dag van 09:00 tot 19:00 uur geopend.

In het kader van de expositie wordt op vrijdag 3 maart van 17:00 - 19:00 uur in Grand Café Halewijn ook een vrij toegankelijke feestelijke bijeenkomst georganiseerd. Onder andere stadsdichter Twan Vet zal dan een optreden verzorgen door gedichten voor te dragen waartoe deze expositie hem geïnspireerd heeft.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie