Dichter uit Amersfoort Arnold Jansen op de Haar draagt voor...
Dichter uit Amersfoort Arnold Jansen op de Haar draagt voor... ç jan bulsink

Poëzie leeft in de Rochuskapel!!

23 januari 2023 om 12:38 Lokaal Deel je nieuws

Woensdag 18 januari opende Twan Vet, stadsdichter van Amersfoort, in de Rochuskapel de eerste editie van het nieuwe Poëziepodium in Amersfoort. Ook David van Den Bosch, eerste stadsdichter van de stad was aanwezig. Twan en David verzorgden samen met nog vier andere dichters een boeiend programma. 

De uitstekende organisatie was handen van Jan Bulsink, Amersfoorts dichter, actief binnen en buiten de stad; ook in België wordt hij gewaardeerd. Het werd een mooie avond en een goed begin van een nieuw poëzie podium in Amersfoort

Poëzie leeft in de Rochuskapel!! is een avond voor en door dichters, maar ook publiek is van harte welkom! Hebt u ook zin om een avond mee te maken? Komend jaar bent u elke derde woensdag van de maand vanaf 19.30 uur welkom in de Rochuskapel. Vanaf acht uur zullen steeds zes dichters voordragen uit hun eigen werk. Het is goed om te weten dat er op deze avonden ook open podium is voor mensen die een eigen tekst wil laten horen. 

Verder kan het ook zo maar zo zijn dat u een of twee liedjes zult kunnen beluisteren. Kortom, u maakt steeds een verrassend en poëtisch programma mee.

Het eerstvolgende Poeziepodium vindt plaats op15 februari. Inloop vanaf 19.30 u., start van de avond om 20.00 u. in de Rochuskapel aan de Pothstraat. 

Wilt u zelf op het onderdeel “open podium” een gedicht uit eigen werk willen laten horen, schroom niet en meldt u aan; stuur een mailtje naar info@janbulsink.nl

U bent van harte welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie