Liza van der Veeken
Liza van der Veeken Blooming Picture

Grootste Firewalk in Nederland in de afgelopen Jaren!

Lokaal Deel je nieuws

In de afgelopen twee jaar stond de evenementenbrache vrijwel stil. Door alle maatregelen was het voor ondernemers een flinke uitdaging om een event te organiseren. Toch is de behoefte aan live samenkomen er niet minder om geworden. Sterker nog, vele mensen staan te trappelen om weer eens met een grote groep samen te komen. Om aan deze behoefte te voldoen worden er langzaam steeds meer evenementen georganiseerd. En dit wordt dan vaak ook meteen groots aangepakt!

Een van de evenementen die de komende tijd op de planning staat is Het 100% Lefwijf Event wat op 7 en 8 mei plaatsvindt in Hotel Kontakt der Kontinenten Soesterberg, speciaal voor vrouwen. Tijdens het Event spreken 9 vrouwelijke experts over onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, manifesteren, balans en energie. Sprekers als Willemijn Welten (auteur van het boek ‘Manifesteren kan je Leren’) en Charlotte de Jong (blogger en auteur van het gelijknamige boek ‘Charlie’s Kitchen’) zullen het podium betreden. Tevens zijn er workshops te volgen over onder meer de kunst van onderhandelen en manifesteren met kinderen.

Het doel van het evenement is om vrouwen helemaal in hun kracht te zetten en te laten voelen en ervaren dat ze veel meer kracht in zich hebben dan ze van zichzelf weten. Om dit te kunnen realiseren wordt het evenement afgesloten met de grootste vuurloop die Nederland in de afgelopen jaren heeft gekend. Bijna 180 vrouwen gaan dan één voor één met hun blote voeten over het vuur, zodat zij na afloop durven zeggen: ik kan alles bereiken wat ik maar wil!

Meer informatie of bij het Event zijn? Er zijn nog tickets te koop! Ga naar www.lefwijfevent.nl 

-------

Over Liza van der Veeken:

Liza van der Veeken is een Lieve, Eigenwijzen Fenomenale vrouw en coacht ambitieuze vrouwen om 100% zichzelf te durven zijn en te gaan voor hun dromen. Sinds haar postnatale depressie zo’n 3.5 jaar geleden besloot ze om alles uit het leven te halen wat er in zit, en daagt andere vrouwen uit om hetzelfde te doen. 4x per week inspireert ze duizenden vrouwen met haar podcast De 100% Lefwijf Show om meer kracht, vertrouwen en LEF te ervaren in hun leven.

Link naar website: www.lizavanderveeken.nl

Instagram: https://www.instagram.com/lizavanderveeken/

100% Lefwijf Show podcast: https://open.spotify.com/show/0LIWdw8QHc78ZjbnJP6ALj?si=e9fff9de04c24a5e

advertentie