Zonnebloem-vrijwilligster Joyce op bezoek bij deelnemer Jan.
Zonnebloem-vrijwilligster Joyce op bezoek bij deelnemer Jan. De Zonnebloem

Maak iemands leven een stukje mooier!

Lokaal Deel je nieuws

Gaat het welzijn van de bewoners in Kattenbroek en Zielhorst u aan het hart? Dan hebben we een prachtige uitdaging voor u: de Zonnebloem Emiclaer is met spoed op zoek naar bestuursleden en vrijwilligers.

Over een paar weken eindigen door diverse omstandigheden de functies van de penningmeester, de voorzitter en de coördinator Activiteiten/Bezoekwerk. Misschien is een van die boeiende functies iets voor u, omdat u bijvoorbeeld ervaring heeft in financiën of bestuurlijk werk. Maar ook zonder kennis van bestuurswerk bent u natuurlijk van harte welkom, want De Zonnebloem organiseert verschillende (online) trainingen om u snel op weg te helpen. U staat er dus nooit alleen voor.

Spreekt u dit aan? Neem dan voor meer informatie contact op met Nora Dankers, Verenigingsconsulent van de Zonnebloem via telefoon 06-46268910 of email: nora.dankers@zonnebloem.nl 

Geen bestuurslid, wel vrijwilliger?

Ook is er bij De Zonnebloem Emiclaer volop ruimte voor nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om, zodra het binnen de coronamaatregelen weer kan, af en toe op bezoek te gaan bij onze gasten. Of om te helpen bij de begeleiding tijdens een activiteit of een uitje. Voor meer informatie of directe aanmelding kunt u terecht op deze website: zonnebloem.nl/help-mee/word-vrijwilliger.

Dit doet De Zonnebloem Emiclaer

De Zonnebloem Emiclaer is er voor iedereen met een fysieke beperking, jong of oud. In de wijken Kattenbroek en Zielhorst gaat het hoofdzakelijk om senioren. Wie dat wil, krijgt een beetje afleiding door een bezoekje van een van de vrijwilligers. Bovendien organiseren wij regelmatig kleinschalige uitjes en verrassingen. Dat kan variëren van een busreisje naar het Zandscultupturenfestival in Garderen of een bingomiddag in de buurt, tot een bezoek aan een geitenboerderij of een pluktuin.

De Zonnebloem is zeer waardevol voor mensen met een beperking in Kattenbroek en Zielhorst. Omdat corona een aantal mooie evenementen doorkruiste, verrassen we de senioren nu geregeld met een attentie  totdat we weer zonder beperkingen met veel plezier aan de slag kunnen met andere activiteiten. Daar hebben wij u voor nodig, hetzij als bestuurslid of als vrijwilliger.

advertentie
advertentie