Open Musical lessen van talentenklassen in Amersfoort op zondag 16 januari! - Telekids Musicalschool

Lokaal Deel je nieuws

OPEN LESSEN -  Zondag 16 januari organiseert De Telekids Musicalschool open (musical) lessen voor iedereen die dit leuk lijkt bij onze talentenklassen in Amersfoort.

De Talent Academy, zo noemt de Telekids Musicalschool hun talentenklassen. De Talent Academy is voor een selecte groep leerlingen met (nóg) meer ambitie, die wekelijks op topniveau musical lessen willen volgen. Je vindt deze groepen in zeven steden in Nederland, waaronder Amersfoort. Elke week 3 uur zingen, dansen en acteren op een extra hoog niveau, met voor elke discipline een vakdocent.

Wil je meer weten, even meedoen, even praten met docenten? Kom dan naar onze open les op zaterdag 15 januari. Leerlingen zijn welkom, samen met één ouder, op onze locatie Kosmonaut Studio’s, Kosmonaut 9 om 13:15u. Wel eerst even aanmelden via het aanmeldformulier op onze site www.telekidsmusicalschool.nl

Auditie doen
Worden jullie hier heel enthousiast van? Geef je dan ook op voor de auditiedag op zaterdag 29 januari 2022 in Amersfoort. Instromen bij de Talent Academy gebeurt namelijk op basis van auditie. Bij een positieve beoordeling kun je (als je wilt) in februari al van start bij één van de Talent Academy’s. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar onze site www.telekidsmusicalschool.nl.

advertentie