logo WereledLichtjesdag
logo WereledLichtjesdag WereldLichtjesdag logo

WereldLichtjesdag 2021

Lokaal Deel je nieuws

www.WereldLichtjesDag.nl

op Zondag 12 december tijdens WereldLichtjesdag noemen wij namen bij de WereldLichtjesdag boom in Elisabeth Groen

Heiligenbergerweg 151, Amersfoort

Deze avond herdenken en eren we alle kinderen, ver weg en heel dichtbij die op welke leeftijd en om welke reden dan ook zijn overleden. 

Je bent van harte Uitgenodigd om de naam van het kind dat zo gemist wordt, te mailen naar info@hartemens.com

Om 19.00 uur steken we met het Wereldlichtjesdag team de Moeder Kaars aan op de heuvel, om op die manier een ketting van licht te gaan maken. Dan zijn we verbonden met alle werelddelen waar deze herdenking plaatsvindt.

Wij nodigen iedereen uit, van ouders, grootouders, broertjes, zusjes, overige familieleden en andere betrokkenen, die zich verbonden voelen, om de naam van hun overleden kind te laten noemen. Wij zullen deze namen van de kinderen op een hart van bloemzaadpapier schrijven en hangen deze in de WereldLichtjesdag boom. Uiteraard zijn de families welkom om op de dagen daarna het hart met de naam te komen bewonderen. (de namen zullen blijven hangen tot na oud en nieuw).

Een kind verliezen kan je in elke levensfase overkomen. Dit jaar herinneren en eren we al die geleefde levens hoe klein of groot dan ook.

Deze avond zullen we om 19.00 uur via diverse sociale media kanalen mensen uitnodigen om een lichtje thuis te branden. 

Speciaal op deze dag staan we stil bij al die kostbare levens.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal, wat je overeenkomstig hebt met elkaar is het gemis. Achter de namen die we noemen, klinken de verhalen over liefde, gemis, van trots, met een traan en een glimlach. 

Op Wereldlichtjesdag willen we juist deze plek, waar ooit het Elisabeth ziekenhuis stond een lichtbron laten zijn. Door de geschiedenis te herinneren en te eren, zetten we samen met Elisabeth Groen de kracht van de natuur in.

We willen er zijn voor iedereen die zijn of haar kind moet missen, ongeacht geloof en cultuur, je bent van harte welkom om de naam van jouw overleden kind te mailen, zodat wij deze hardop mogen uitspreken.

Voor vragen over WereldLichtjesdag en het doorgeven van de namen, wees welkom op info@hartemens.com of 06-48371262

advertentie
advertentie