Compleet nieuw interieur
Compleet nieuw interieur Eigen foto

McDonald’s Amersfoort Centrum heropent na grondige verbouwing

Lokaal Deel je nieuws

Het McDonald’s restaurant aan de Utrechtsestraat heeft vandaag haar deuren weer geopend na een kleine 5 weken gesloten te zijn geweest. Op maandag 25 oktober sloot de bekende zaak in het centrum van Amersfoort om een grondige metamorfose te ondergaan. De 5 weken zijn gebruikt om het restaurant volledig te verbouwen. Zowel de het gastengedeelte op beide verdiepingen als een groot deel van de keuken zijn aangepakt.

Het restaurant van de bekende hamburgerketen heeft sinds 1982 diverse verbouwingen doorlopen. Het concept wat is toegepast bij deze laatste luistert naar de naam “Geometry” en onderscheidt zich met een zeer warm, ruimtelijk en fris overkomen. Er zijn meerdere zones met zitplaatsen gecreëerd en alles is speels vormgegeven. Aan de gevel zien we nu ook een McCafé logo dat verwijst naar het uitgebreide koffieassortiment die het restaurant aan haar gasten serveert. Het restaurant is bijna niet te herkennen als je het oude nog scherp op je netvlies hebt.

“We zijn heel erg blij met de heropening van ons restaurant na 5 weken van flink verbouwen. Het gehele team van managers en medewerkers heeft echt uitgekeken naar het moment dat ze weer lekker in hun vernieuwde restaurant aan de slag konden. Naast het nieuwe interieur en een extra bestelzuil op de 1e verdieping hebben we ook Table Service geïntroduceerd, zodat gasten voortaan kunnen genieten van het gemak om aan tafel te worden bediend. Ook is er een speciale zone ingericht voor onze bezorgservice McDelivery” vertelt Roderick Somers, de Franchisenemer van het restaurant, vol trots.

Het restaurant laat de opening niet zomaar aan zich voorbijgaan en heeft een speciale sleutelhanger ontwikkeld welke je bij aankoop van een groot voordeelmenu kan bekomen. Het restaurant laat weten dat dit bijzondere item, in de vorm van een heuse Kei als verwijzing naar Keistad Amersfoort, beperkt beschikbaar is en dus is op ook echt op.

Ruimtelijk geheel
Boven met nieuwe bestelzuil
McCafe
advertentie
advertentie