Logo deelgenotencafé Amersfoort
Logo deelgenotencafé Amersfoort JWLL

Nieuwe plek gevonden voor AD(H)D-café Amersfoort

Lokaal Deel je nieuws

Vanaf 12 november 2021 komen we voortaan samen in de benedenzaal van het One Planet gebouw aan het Stationsplein. Op iedere tweede vrijdag van de maand vanaf 19.30 staan we klaar je te ontvangen (behalve juli en augustus).

Met Zoom, achter een scherm, zijn de ontmoetingen online altijd doorgegaan. Maar sterkere connec­ties bouw je op door elkaar te zien. En dat is sinds september weer opgestart.

We komen als ervaringsdeskundigen en deelgenoten samen om in een open sfeer van elkaar te leren en elkaar te bemoedigen. Lekker laagdrempelig en in een gezellige ruimte, zodat we een avond in de maand een goede tijd met elkaar hebben. Het ADHD-café gaat uit van Impuls en Woortblind, vere­niging van en voor mensen met ADD, ADHD, dyslexie of dyscalculie. Het wordt georganiseerd door Amersfoortse vrijwilligers.

Onze vereniging volgt het overheidsbeleid voor publieke binnenruimten. Daarom moeten en zullen wij je QR-code met ID-bewijs controleren.

Op http://impulsenwoortblind.nl/adhd/adhd-cafe/ en (binnenkort) de nieuwe Facebookpagina van ADHD-café Amersfoort vind je meer postings en contactinformatie.

Vrijdag 12 november 2021
vanaf 19:30
gebouw One Planet
Stationsplein 16
3818 LE Amersfoort
Aanmelden bij:  adhdcafé1.amersfoort@gmail.com

Vergeet je Corona Toegangscode (QR-code) en ID niet.
Helaas geen gratis parkeergelegenheid, ook niet in de omgeving.

 

advertentie
advertentie