Sportzomer voor iedereen
Sportzomer voor iedereen SRO

Sportzomer in Amersfoort.

Lokaal Deel je nieuws

Het team buurtsportcoaches maakt zich op voor een geweldige sportzomer. Verspreid over heel Amersfoort vinden er talloze leuke sportactiviteiten plaats, voor jong en oud.

Jongste jeugd

Alle activiteiten voor de jongste jeugd (6 tot en met 12 jaar) zijn ook opgenomen in de Zomerpretpas, waarin álle activiteiten staan die deze zomer worden georganiseerd. Via de site van de Zomerpretpas kunnen kinderen zich aanmelden voor onder andere meer dan 50 sportactiviteiten. Niemand hoeft zich te vervelen!

Voor kinderen die graag in de eigen wijk willen bewegen, zijn er de gezellige wijksportdagen. Dicht bij huis lekker sporten met buurtgenootjes. De reeks wijksportdagen wordt afgesloten met een spetterend Fietsspektakel bij Wielervereniging Eemland op Sportpark Zielhorst.

Jongeren

Skatewedstrijden, BMX, 3x3 basketbal… deze zomer ligt de nadruk op de zogenaamde Urban Sports, maar gewoon zaalvoetballen kan ook. Kijk op www.buurtsportcoach.nl voor het programma, als je álle activiteiten voor Amersfoortse jongeren wilt bekijken, ga dan naar het platform City of Amersfoort: www.cityofa.nl.

Volwassenen

In de zomervakantie gaan veel beweeggroepen voor volwassenen gewoon door. Aanmelden hiervoor is wel verplicht, dan kan via www.buurtsportcoach.nl Gezellig samen wandelen, fietsen, buiten sporten, fitness of zwemmen. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen.

Senioren

Een klein deel van de 63 wekelijkse beweegroepen voor senioren gaat gewoon door in de zomer, maar speciaal voor deze doelgroep worden er rondom het Bosbad Amersfoort verschillende activiteiten georganiseerd. Een yogales in de buitenlucht, Nordic Walking en een Aqua les in het prachtige Bosbad. Een ideale manier om eens kennis te maken met verschillende vormen van bewegen én leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Passend sportaanbod

Veel activiteiten zijn zó ingericht dat iedereen kan meedoen. Toch is er ook een speciaal moment voor kinderen met een beperking, op 26 augustus op Sportpark Zielhorst.

Alle informatie en links naar andere websites is te vinden op www.buurtsportcoach.nl

Iedereen veel beweegplezier deze zomer!

advertentie