Genomineerd voor Bruidsfoto Award 2021
Genomineerd voor Bruidsfoto Award 2021 Sabine Keijzer - VoorBeeldig Fotografie

Amersfoortse fotograaf genomineerd voor Bruidsfoto Award 2021

Lokaal Deel je nieuws

De nominaties van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2021 zijn bekendgemaakt. Sabine Keijzer, fotograaf bij VoorBeeldig Fotografie uit Amersfoort is genomineerd in de categorie Family & Friends. Uit een aantal van bijna 700 inzendingen koos de onafhankelijke en internationale vakjury 64 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2021. De BFA wordt dit jaar voor de 17e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn verschillende aantallen foto’s genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

Samenwerking

Sabine Keijzer heeft in 2015 de Jaaropleiding bij Fotoschool Keistad afgerond. Een jaar later fotografeerde zij haar eerste bruiloft. Bruiloften fotograferen wilde ze absoluut niet. Toch durfde ze deze stap te zetten door een samenwerking aan te gaan met Marian Ros, die zij van de Jaaropleiding kende. Samen hebben ze in 2016 Briljant Bruidsfotografie opgestart.

“Dat ik voor de Bruidsfoto Award ben genomineerd, geeft mij de motivatie om nog beter te worden en nog mooiere foto’s te maken. Ik ben super trots op mijn nominaties en natuurlijk hoop ik deze ook te winnen. Maar dat is nu aan het publiek.”

Uitzonderlijk trouwjaar

“Afgelopen jaar was voor zowel bruidsparen als voor bruidsfotografen een zeer uitzonderlijk trouwjaar. Covid-19 en alle overheidsmaatregelen daaromheen hebben grote invloed gehad op hoe bruiloften wel of anders werden gevierd en hoe huwelijksceremonies op het stadhuis, gemeentehuis en kerk werden voltrokken. Alle flexibiliteit en creativiteit is uit de kast gehaald door bruidsfotografen en hun bruidsparen om binnen alle beperkingen toch een zo mooi mogelijk trouwdag te beleven. In vergelijk met andere branches is er binnen de trouwbranche sprake van boven verwachting veel intieme huwelijksceremonies die afgelopen jaar toch doorgang hebben gevonden en waar het grote feest op een later moment zal plaatsvinden zodra de maatregelen verder versoepeld zijn. Desalniettemin vormen deze 64 genomineerde foto’s een prachtige inspiratiebron voor nieuwe bruidsparen”, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de BFA.

Publieksprijzen & Overall Winnaar

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2021 is de race nu echt van start gegaan. Tot 13 augustus 2021 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl.

Begin september 2021 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt.
De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2021.

Doel Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt voor de zestiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen.

advertentie
advertentie