Uniek intiem concert van Nina June

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

DE FLINT - Dankzij haar tweede album 'The World Awaits' riep 3FM Nina June uit tot Serious Talent en noemde het NRC Handelsblad haar de 'Nederlandse Dusty Springfield'. Op vrijdag 14 maart staat Nina June met haar theatertour 'The World Awaits' in de Flint.

Wie in september naar AMSUP is geweest heeft haar mooie stem misschien al gehoord tijdens het kampvuurconcert. Voor haar laatste album heeft ze zich laten inspireren door andere singer-songwriters als John Mayer. Het resulteerde in een plaat vol met prachtige, lieve en ontroerende liedjes.

Nina June geeft een uniek intiem optreden, het publiek zit dicht bij de talentvolle singer-songwriter op het podium. In deze speciale setting luisteren de toeschouwers naar de popsongs van haar succesvolle cd, pareltjes van andere singer-songwriters en persoonlijke verhalen. Jeroen Woe, de helft van het cabaretduo Van der Laan en Woe, heeft de regie van de tour voor zijn rekening genomen.

Kaarten voor Nina June kunnen op www.deflint.nl worden besteld of van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag 12.00 tot 16.00 uur via tel. 033-4229229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie