Actieve bewoners in het zonnetje gezet

15 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Dit jaar is gestart met een reeks Opruimacties in Schuilenburg. Jong & oud doen eraan mee, dus ouders, buurtbewoners en kinderen uit Schuilenburg. Bedia en Ofelia zijn wijkbewoners die elke dinsdag trouw van de partij zijn om met de kinderen op pad te gaan. Dit is geweldig!! Daarnaast zijn ze ook nog actief bij andere initiatieven in de wijk. De dames zijn dan ook in het zonnetje gezet door Silvia van Welzin met een kleurrijke plant én chocolade. Dit verdienen ze dubbel en dwars!!

Actieve bewoners

Actieve en betrokken bewoners zijn nodig om de opruimacties met elkaar en met de kinderen te kunnen doen. Wil je als ouder of buurtbewoner, net zoals de dames, ook jouw steentje bijdragen? Geef je dan op bij Silvia via silvia.morren@welzin.nl of bel 06 - 43 14 12 17. Dinsdag 11 maart is na schooltijd de volgende opruimactie. We verzamelen tussen 14.30 en 14.50 uur op het schoolplein van het Spectrum. Kom je ook?!

Welke leeftijd?

Alle kinderen vanaf 8 jaar en ouder kunnen mee doen en ontvangen een strippenkaart waarop ze een sticker krijgen per keer dat ze deelnemen aan een opruimactie. Een volle strippenkaart levert een coole verrassing op! Kinderen onder de 8 jaar mogen ook gezellig mee doen als hun ouders of volwassene mee gaat. Ook voor de jonge kinderen noteren we hoe vaak ze zijn geweest en is er na 5 keer mee doen een kleine verrassing.

Een schonere wijk

Dankzij de inzet van betrokken ouders, de kinderen, de school ‘t Spectrum en Stichting Welzin én dankzij sponsoring van woningbouw Alliantie kunnen we de opruimacties realiseren. We stoppen dus het zwerfval in vuilniszakken en maken daarmee de wijk schoner. Dat is voor iedereen prettig. Doe gezellig een keer mee. Geef u zelf en/of uw (buurt)kind op via Buitenkast Scala of Fideliohof of via sociaal werker Silvia Morren van Welzin.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie