Kok Wooncenter verlengt sponsorcontract Halve van Hoogland

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Kok Wooncenter verlengt sponsorcontract Halve van Hoogland

Kok Wooncenter blijft er ook de komende drie jaar voor zorgen dat de Halve van Hoogland een hoogwaardig én gezellig hardloopevenement is. Afgelopen week tekenden Marcel Kok en Hubert Fermina, voorzitter van Atletiekvereniging Altis de contractverlenging.

Kok Wooncenter sponsort de jaarlijkse hardloopwedstrijd al 3 jaar. “Wij zijn heel enthousiast over de Halve van Hoogland. Niet alleen beleven wij zelf veel plezier aan het hardlopen, we vinden ook dat het evenement onlosmakelijk is verbonden met het Dorpsfeest in Hoogland. De afgelopen jaren hebben we er extra sfeer in gebracht in start/finish gebied, een eigen Kok Wooncenter Runnersteam samengesteld en zetten we met dit team ons in voor het goede doel, de afgelopen jaren was dit voor Stichting Leukemie. Ook dit jaar komt er weer een actie. Voor wel goed doel dat is, wordt later dit jaar bepaald door het bestuur van de Halve van Hoogland”, vertelt Pauline Meijer van Kok Wooncenter.

Mede-ondertekenaar Kees Boon van het organisatiecomité van de Halve van Hoogland is in zijn nopjes met de verlening van het sponsorcontract: “We zijn heel trots dat Kok Wooncenter zich voor langere tijd aan ons evenement wil verbinden als hoofdsponsor. Kok Wooncenter is een stuwende kracht achter onze organisatie. Zij steunen ons niet alleen financieel maar ook in praktische zin.” Pauline Meijer: “We willen als lokale ondernemer actief bijdrage en meer doen voor dit mooie evenement. Voor de organisatie en de deelnemende lopers zijn wij makkelijk bereikbaar , zo kunnen ze jaarlijks, de zaterdag ervoor, de startnummers ophalen in onze winkel. Dit jaar zal onze slogan: I love running overal te zien zijn. Samen maken we er weer een mooi evenement van.”

De 36ste editie van de Kok Wooncenter Halve van Hoogland wordt gehouden op zondag

21 september. Naast de halve marathon is het mogelijk om 5 of 10 kilometer te lopen. Ook is er weer een Kidsrun. Inschrijven kan vanaf 1 mei via www.halvevanhoogland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie