Afbeelding
Gluren bij de buren

Gluren bij de Buren sluit binnenkort haar inschrijvingen

9 mei 2022 om 15:25 Evenementen

AMERSFOORT Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren plaats in Amersfoort. Voor het eerst vinden optredens zowel in de tuin, als in huiskamers van enthousiaste Amersfoorters plaats. ,,Tot nu toe hebben we een grote diversiteit aan artiesten en hosts mogen vervelkomen voor de aankomende editie, maar we voelen dat Amersfoort nog veel meer te bieden heeft”, aldus de organisatie.

De organisatie is op zoek naar een nog bontere verzameling van acts, zodat ze tijdens Gluren bij de Buren kan laten zien wat Amersfoort écht in huis heeft. Ook enthousiaste bewoners die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan tot 22 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Organisator Dirkjan van Oord: ,,Iedereen die iets doet dat te maken heeft met podiumkunst, mag zich aanmelden. Als je er maar een tof optreden van kunt maken! En wil je een boeiende monoloog houden over je favoriete verzameling? Dan vinden we dat te gek. We zoeken naar de bontste verzameling acts die op 3 juli optreden in huiskamers en tuinen door de hele buurt!” 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie