Afbeelding
MH Fotografie

Nieuw Amersfoorts festival The Porch strijkt neer op Het Nieuwe Stadsterras

18 september 2020 om 07:00 Evenementen

AMERSFOORT De Amersfoortse cultuur- en poppodia Kosmik en FLUOR komen met een waardige afsluiting van de zomer. Een mini-festival met intieme concerten van grote namen. 

Het Nieuwe Stadsterras verwelkomt op 25 en 26 september festival The Porch, met artiesten van kaliber waaronder Altin Gün, Elias Mazian en Gerson Main. Ook Blaudzun - in kleinere semi-akoestische bezetting - is één van de artiesten tijdens The Porch.

,,De sfeer van Het Nieuwe Stadsterras leent zich voor ons concept”, vertelt Coen Witteveen, directeur van Kosmik. The Porch betekent twee dagen lang een vol programma in een kleine, intieme setting en akoestische of semi-akoestische optredens. ,,Je zit dicht op elkaar, als ware het een veranda. Vandaar ook de naam van ons festival.” 

Robert Koole, hoofdboeker bij FLUOR vult aan: ,,Het is een unieke ervaring om artiesten van dit kaliber in deze samenstelling te zien optreden. De opzet van Het Nieuwe Stadsterras maakt dat we ervoor gekozen hebben om het hier te organiseren.” 

PROGRAMMA The Porch start vrijdag 25 september om 16.00 uur, met een bomvolle programmering tot 23.00 uur. Op zaterdag zijn de ‘festivalgangers’ al vanaf 12.00 uur welkom op de Oliemolenhof in De Nieuwe Stad en gaat het programma door tot 23:00 uur. Er is plek voor maximaal 250 gasten tegelijkertijd. Er zijn zowel losse dagtickets als combitickets te verkrijgen via de site van FLUOR en de eventpagina van The Porch via Facebook. Een vrijdagticket kost 7 euro (+1,50 euro servicekosten), een zaterdagticket 14,50 euro (+1,50 euro servicekosten) en een combiticket 16 euro (+1,50 euro servicekosten). 

Robert Koole: ,,We treden binnenkort naar buiten met de volledige line-up en timetable. Houd hiervoor de social media kanalen van Het Nieuwe Stadsterras en de website www.hetnieuwestadsterras.nl in de gaten.” 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie