Afbeelding

Het Nieuwe Stadsterras verlengt de zomer met festival The Porch

7 september 2020 om 10:26 Evenementen

AMERSFOORT Het Nieuwe Stadsterras verlengt de zomer en sluit af met festival The Porch op 26 en 27 september samen met Kosmik en Fluor. ,,Het voelde nog niet alsof we klaar waren”, zegt Clemens Ritzer, één van de organisatoren van het zomerterras. ,,We krijgen zoveel goede reacties dat we besloten hebben er nog een paar weken aan vast te plakken met als knallend einde The Porch.”

The Porch is een initiatief vanuit Kosmik en Fluor. Een evenement waarbij intieme concerten plaatsvinden van gevestigde namen. Met veel aandacht is er de afgelopen weken gewerkt aan een programmering waarmee de organisatie snel naar buiten treedt. Coen Witteveen: ,,De vibe op het Stadsterras geeft je de mogelijkheid dicht op de huid van de artiest te zitten. Dat gegeven leent zich perfect voor een intiem festival. Met the Porch brengen we dat. Tijd voor het echt luisteren en voelen van de muziek onder het genot van een fijn drankje, zoals je dat eigenlijk doet vanaf een veranda, vandaar ook The Porch. Dat past enorm bij Kosmik, maar ook bij Fluor, daarom voelt deze samenwerking zo organisch en vanzelfsprekend”.

CADEAUTJE Het Nieuwe Stadsterras heeft de afgelopen weken een podium geboden aan meer dan tachtig lokale artiesten en daarmee een grote bijdrage geleverd aan de cultuursector van Amersfoort. ,,The Porch is de afsluiting van deze bijzondere periode en ons laatste cadeautje aan Amersfoort”, zegt Ritzer.

VERLENGING Het Nieuwe Stadsterras houdt haar deuren dus nog drie weken langer geopend. De septembermaand zal meer in het teken staan van live muziek en bandjes, maar natuurlijk ook de befaamde pubquiz op woensdag. Via 
www.hetnieuwestadsterras.nl meer informatie over het nieuwe programma en de openingstijden.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie