Nieuw hoofdkantoor voor IT-dienstverlener neomax

31 juli 2018 om 11:18 Nieuws Deel je nieuws

IT-dienstverlener neomax neemt per 1 augustus de sleutels in ontvangst van haar nieuwe vestiging in Amersfoort. Vanwege de groeiende vraag naar IT-professionals in deze regio en de goede bereikbaarheid is er gekozen om uit te wijken naar de centraal gelegen stad. Neomax neemt hiermee afscheid van het oude pand in Almere. De organisatie opende eerder dit jaar al een tweede vestiging in Rotterdam.

De vraag naar IT’ers stijgt naar recordhoogte. Er is sprake van sterke krapte op de IT-markt en de regio Midden-Utrecht wordt door het UWV zelfs aangemerkt als een regio met een zeer krappe arbeidsmarkt. Zo is in het afgelopen kwartaal de vraag naar IT’ers in de regio Utrecht met maar liefst 35,1 procent toegenomen, ondanks dat het aantal IT-professionals uit deze omgeving groeit. Door het hoofdkantoor naar Amersfoort te verplaatsen, maakt neomax het deze groep makkelijker om naar hen toe te komen.

In 2017 realiseerde neomax een omzetgroei van 30 procent en verdubbelde het bedrijf in het aantal fte. De IT-dienstverlener verwacht dat de groei het komende jaar alleen maar verder zal toenemen. Het gros van de gedetacheerde neomax’ers werkt in support- en beheerfuncties. Naar deze beroepsgroepen is steeds meer vraag. Door voor een centraler pand te kiezen, kan het bedrijf vraag en aanbod sneller met elkaar in contact te brengen.

Patricia Smink-Sandel, COO van neomax: “We willen de komende jaren gaan verviervoudigen. Een centraal gelegen pand speelt daar een belangrijke rol in. We willen graag goed bereikbaar zijn voor nieuwe IT-talenten en het zo laagdrempelig mogelijk maken voor hen om naar ons toe te komen. Samen met deze talenten kunnen we inspelen op de grote vraag naar IT-professionals in deze regio en opdrachtgevers nog beter faciliteren”.

Neomax verhuist per 1 oktober naar het nieuwe pand aan de Amsterdamseweg 24 te Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie