Omnia Wonen viert hoogste punt Rotonde 14 Amersfoort

26 juli 2018 om 11:43 Nieuws

HARDERWIJK Omnia Wonen ontwikkelt momenteel 29 appartementen aan de Heideweg in Amersfoort. De bouw verloopt volgens planning en inmiddels is het hoogste punt bereikt.


Aan de Heideweg bij Rotonde 14 realiseert Omnia Wonen 29 appartementen. De appartementen komen op een mooie plek aan de zuidkant van de wijk, tegenover Ikea en de hockeyvelden. De plek is goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen. In het complex wordt een tweede vestiging van het Medisch Centrum gehuisvest. Zo zijn de huisarts, apotheek en fysiotherapeut letterlijk om de hoek. Er zijn zes verschillende type woningen Vier woningen worden verhuurd via een zorgaanbieder. De andere woningen zijn inmiddels door Omnia Wonen verhuurd. Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd.


Omnia Wonen is een middelgrote corporatie die vooral actief is in Amersfoort en de Noord-Veluwe. Ongeveer 7500 huishoudens vinden onderdak bij de woningcorporatie. In Amersfoort beschikt Omnia Wonen over ongeveer achthonderd woningen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie