Veldhuis & Kemper
Veldhuis & Kemper Mart Boudestein

Ruim een maand na Start Kaartverkoop bij Flint

26 juli 2018 om 10:35 lokaal Deel je nieuws

Vorige maand gingen de kaarten voor het nieuwe theaterseizoen 18-19 in de verkoop. Een spannende periode, voor het theater, de artiesten, maar ook voor het publiek. Gelukkig zijn er nog een aantal voorstellingen van prominente theatertoppers waarbij nog plekken beschikbaar zijn.

Flint biedt een breed programma aan met voor ieder wat wils. Bekende artiesten, maar ook onbekende artiesten. Hoewel de kaarten als warme broodjes over de toonbank gaan, zijn er nog kaarten beschikbaar voor grote cabaretiers. Bijvoorbeeld voor de voorstelling ‘Geloof ons nou maar’ van cabaret duo Veldhuis & Kemper op vrijdag 14 en zaterdag 15 december. Er is ook nog kans om Miss Montreal met haar nieuwe voorstelling te zien in Flint op woensdag 27 maart.

De twee avonden waarop Claudia de Breij naar Flint komt zijn al bijna uitverkocht. Donderdag 28 en vrijdag 29 maart staat zij in de Rabobank Theaterzaal met de voorstelling ‘Nu’. Na vorig jaar een volle zaal te hebben getrokken komt Ali B dit seizoen nogmaals met ‘KOORTS’ naar Flint op donderdag 7 maart. Er zijn ook voor deze voorstelling nog kaarten te verkrijgen.

Kaarten
Kaarten voor deze voorstellingen kunnen besteld worden op www.flint.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie