Panasj leert een goede basistechniek.
Panasj leert een goede basistechniek. Jurriaan Struijck

Het nieuwe Panasj kinderhockey seizoen start weer

25 juli 2018 om 12:25 Sport/sport Deel je nieuws

Panasj hockeyschool voor kinderen van 3 tot 10 jaar start op zaterdag 1 september 2018 weer met het nieuwe seizoen. In Amersfoort Vathorst en in Amersfoort Zuid organiseren wij op zaterdagochtend de lessen. 

Panasj is een hockeyschool waar de jongste kinderen (3-4 en 4-5 jaar) op een speelse manier kennis maken met de hockeystick en de bal. Samen met een van de ouders/verzorgers voeren de kinderen leerzame oefeningen uit die ze de basis van het hockey aanleren. Maar Panasj is meer dan hockey alleen. Alle oefeningen dragen bij aan ontwikkeling van de motortiek, coordinatie, behendigheid, balans etc. Alle oefeining zijn op leuke Nederlandstallige muziek en we werken met verschillende kleurrijke materialen. We delen de kinderen in op basis van hun leeftijd.

De lessen voor de kinderen van 5 tot 10 jaar zijn zonder ouder/verzorger. De kinderen worden op leeftijd en niveau ingedeeld. Panasj trainingen zijn erg goed om de (basis) techniek van het hockey aan te leren voor beginnende hockey'ers. Ook meer ervaren kinderen kunnen de lessen volgen. De trainingen zijn een zeer goede aanvulling op wat de kinderen leren bij de club als ze daar al lid van zijn.

Meer informatie is ook te vinden op onze website: https://amersfoort.panasj.nl/

Inschrijven om deel te nemen aan de lessen kan vanaf nu en via de volgende link: https://amersfoort.panasj.nl/inschrijven

Mocht u vragen hebben dan kunt u ook contact opnemen met Chris van Heuveln. Telefoonnummer (06) 29 06 13 69 of email: amersfoort@panasj.nl

Volop actie!
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie