Overhandiging van het nieuwe NIBHV keurmerk. (NIBHV)
Overhandiging van het nieuwe NIBHV keurmerk. (NIBHV) H. Kas

ZVE Veiligheid gecertificeerd voor nieuw kwaliteitskeurmerk

22 juli 2018 om 21:20 Nieuws Deel je nieuws

De Amersfoortse ondernemer Vincent Vivié mocht op woensdag 18 juli het nieuwe keurmerk van het NIBHV in ontvangst nemen.  Met zijn bedrijf ZVE Veiligheid verzorgt hij opleidingen, advies en overige diensten op het gebied van bedrijfshulpverlening  (BHV) en veilige werkomstandigheden. Nico van Etten, adviseur van het NIBHV, was naar Amersfoort gekomen om het certificaat en het keurmerk persoonlijk uit te reiken.

Het NIBHV, het kennis- en adviesinstituut op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en daaraan gerelateerde opleidingen, ondersteunt en adviseert BHV-opleidingsbedrijven. Opleiders kunnen zich laten certificeren door te voldoen aan de door het NIBHV opgestelde eisen en richtlijnen voor de kwaliteit van de opleidingen. De bestaande certificering voor het NIBHV-keurmerk is in januari 2018 vervangen door een nieuw keurmerk waarvoor opleiders nu moeten voldoen aan strengere eisen. Opleiders worden nu beoordeeld op hun kwaliteitsmanagement, de begeleiding van cursisten, didactische vaardigheid en vakkennis van de instructeurs, het cursusmateriaal en op het voldoen aan de voor het nieuwe NIBHV-keurmerk.   

Vivié, die het bedrijf samen met vader Wim in 2014 begon, is blij en trots. Er is de afgelopen jaren hard gewerkt om het bedrijf op het huidige niveau te krijgen en dat begint nu vruchten af te werpen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, en het NIBHV Keurmerk is daarvan het bewijs. ZVE Veiligheid is nu de 24e opleider in Nederland die volgens het nieuwe NIBHV-keurmerk gecertificeerd is en als zodanig in het keurmerkregister opgenomen is .

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie